Szöllősi Beáta

gyógytornász, manuálterapeuta, jógaoktató, BEMER terapeuta

Gyógytorna 2120

A gyógytornászi képzést a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen (ma Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar) végeztem 1999-ben.

2004-től a Fire-Med Bt alkalmazottjaként tevékenykedem gyógytornászként.

 

Gyógytornászi hivatásom során részt vettem:

- a Magyarországi McKenzie Intézet LUMBÁLIS , HÁTI és NYAKI gerinc mechanikai diagnózisa és terápiája képzéseken (McKenzie terapeuta)

- a Spineart Továbbképzési Központ 3D Scoliosis Terápia

- a VISZEN Kft. scoliosis tanfolyamon (Schroth terapeuta)

- 2013-2015-ben a Holisztikus Medicína Alapítvány manuálterápia tanfolyamsorozatán (manuálterapeuta)

Tagja vagyok a Magyar Gyógytornászok Társaságának.

2006-tól a "Jóga a Mindennapi Életben" Rendszer végzett jógaoktatója vagyok. A jógában szerzett tapasztalataim fiziológiai és gyakorlati szempontból is teljesebbé tették ismereteimet.

2005-ben részt vettem a hazai BEMER Központ szakmai képzésein, önálló terápiaként is ajánlom, illetve alkalmazom.

2018-ban ismerkedtem meg Grigorij Grabovoj irányítási módszereivel. Ezek a tudományosan is kidolgozott, és elismert technológiák, a szervezet helyreállításának egy új, koncentrációs technikákon alapuló módszerét kínálják mindenkinek. A közel jövőben tervezek ilyen tipusú tanfolyamokat szervezni és vezetni.

2019 ben részt vettem Arkagyij Petrov Életfa módszerének sejt és szervregenerációs alaptanfolyamát. A bioinformációs technológiák ezen módszerinek megismerését is ajánlom mindenkinek. Érdeklődés esetén, nyitottak vagyunk ilyen tipusú tanfolyam szervezésére is.

Jelentkezés: Szöllősi Beáta gyógytornász, manuálterapeuta, jógaoktató, BEMER terapeuta, Tel.:  +36-20-4512011,  E-mail: beata@gyogytorna-2120.hu