Pszichológiai rendelés

PSZICHOLÓGIAI RENDELÉS:

Török Emese

Török Emese vagyok, klinikai szakpszichológus.
Felnőtteket és gyerekeket egyaránt fogadok.

Fő tevékenységi területeim: dinamikusan orientált egyéni feltáró terápia, tanácsadás, relaxációs és szimbólumterápia, játékterápia.

Preferált téma:  szorongásos panaszok, pszichoszomatikus betegségek relaxációs-imaginációs terápiája, gyermek és serdülőkori szorongásos zavarok, tanulási nehézségek, beilleszkedési problémák kezelése, nevelési gondok megoldásának lélektani segítése, fejlődési zavarok diagnosztikája és az erre épülő tanácsadás, csecsemő- és kisdedkori funkciózavarok terápiája, csecsemőgondozás.

Bővebb információt a www.lelekpont.hu weboldalon olvashat.
 
Bejelentkezés: (+36)-30-701-5716,  E-mail: emese@lelekpont.hu

AUTOGÉN TRÉNING RELAXÁCIÓS CSOPORT

Autogén tréning relaxációs csoport indul 2016 novemberében.  A 15 alkalom során a résztvevők elsajátítják az autogén tréning módszerét. A csoport elsődleges célja a stressz negatív következményeinek enyhítésében, a szorongások kezelésében, a test-lélek öngyógyító folyamatainak elősegítésében van.

Hogyan működik az autogén tréning? Hét gyakorlat, - test ellazítása, nehezedés, melegedés élménye, szívgyakorlat, légzés, hasi gyakorlat és homlok gyakorlat -, képezi a módszer alapját. A gyakorlás során a test felől indulunk, ráhangolódunk a test nyelvére. Egyedüli eszköze ennek a külső ingerektől való elfordulás, befelé figyelés, az ébrenlét megőrzése mellett. Ez az állapot lehetővé teszi számunkra, hogy a megszokott valósághelyzettől és a szokványos tapasztalati szituációktól eltérően, azt meghaladó módon nyerjünk betekintést testünk - lelkünk működésébe. Ebben a folyamatban a relaxációnak ugyanakkor nem csak a szomatikus, azaz testi szinten érezhetjük hatását. A lélek szintjén is fontos változások történnek: a figyelem befelé irányításával gondolatokat, érzéseket, tapasztalatokat különítünk el, melyek nem korlátozódnak csupán a problematikusnak vallott tényezőkre, hanem más problémákra is kiterjedhetnek, ami a szívünket nyomja, vagy amit nem tudunk megemészteni, vagy a fejünk is megfájdul tőle …

A kezdési időpont a jelentkezésektől függ. A várhatóan péntek délelőttönként, 10:15-11:45-ig tartó alkalmakra hetente kerül sor, 15 héten keresztül. Egy alkalom 90 perc. Az alkalmak díja 3500 Ft, egészségpénztári fizetésre lehetőség van. Az első alkalmat megelőzi egy tájékozódó beszélgetés kétszemélyes helyzetben, melyre előzetes időpont egyeztetést követően kerül sor. A csoportot Török Emese klinikai szakpszichológus, relaxációs-imaginációs terapeuta tartja.

Érdeklődés és jelentkezés: +36-30-701-5716

Lélekpont Kft. - ÁNTSZ működési engedély szám: 1981-3/2009; 4808-3/2009,
Egészségügyi szolgáltató azonosító szám: 112442
 
Szerződött Egészségpénztárak:

Egészségpénztárak