Gyógytorna

A Gyógytorna Stúdió 2004-ben alakult, mellyel Dunakeszi, valamint Göd és Fót lakosai számára egy új, magán úton elérhető gyógytorna lehetőséget szeretnénk nyújtani.

Elsődleges célunk, hogy biztosítsuk a mozgásban, a gyógytornában rejlő egészségmegőrző, gyógyulást elősegítő folyamatok kiaknázásának lehetőségét.

A GYÓGYTORNA STÚDIÓ 2021. júniustól átmenetileg bezárt.

 

Egyéni gyógytorna foglalkozások a gyógytorna stúdióban

Egyéni gyógytornára bejelentkezhet hozzánk a gyógytorna stúdiónkba, ahol nyugodt körülmények között, egyéni foglalkozásaink zajlanak,  előzetes bejelentkezés szerint. Egy alkalom általában 45-60 percet vesz igénybe.

Gyógytorna 2120

A gyógytornához szükséges kényelmes váltóruhát (melegítõ, póló, zokni), valamint egy nagyméretû törölközõt vagy lepedõt hozzon magával.
Elsõ alkalommal átbeszéljük, megvizsgáljuk problémáját, amelyhez kérjük orvosi papírjait hozza magával. (Ez utóbbiakból egy-egy fénymásolt példányra is szükségünk lehet a fizioterápiás dokumentációhoz.) Ezek alapján állítunk fel egy egyéni gyógytorna programot, gyakorlatsort. (Tornaruhára már elsõ alkalommal is szükség van).
Járhat hozzánk rendszeresen, de lehetõség van arra is, hogy néhány alkalom alatt betanítsuk a tornát, amelyet otthon rendszeresen gyakorolhat.

Porckorongsérv, hátfájás, derék fájás, nyaki problémák, gerincferdülés,Schauermann betegség, csípő-,térdprotézis műtétek után,törések, traumás esetek utáni rehabilitáció,egyéb mozgászservi-, reumatológiai problémák, szépkorúak frissítő tornáztatása esetén várjuk jelentkezését.

Egyéni gyógytorna az ön otthonában

Előfordulhat olyan állapot amikor arra van szükség, hogy házhoz menjünk.

Erre általunk Dunakeszin, Gödön és Fóton van lehetőség.

Online gyógytorna

40 perces konzultációs lehetőség, a Zoom rendszeren keresztül.

 

 

Szöllősi Beáta A gyógytornáztatást - a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen (ma Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar) végzett - Szöllősi Beáta gyógytornász vezeti. Beáta részt vett:

- a Magyarországi McKenzie Intézet által szervezett "Mechanikai diagnózis és terápia - "A" rész, a lumbális gerinc" (derék tájék, McKenzie módszer), valamint a "B" rész, "a nyaki és háti gerinc" McKenzie tanfolyamokon, és igény esetén alkalmazza azt (pl. porckorong sérv).

- a Spineart Továbbképzési Központ 3D Scoliosis Terápia tanfolyamain (schroth módszer, schroth terapeuta), mely a gerincferdülés és a Scheuermann betegség 3 dimenziós komplex terápiája, 11 éves kortól.

Szöllősi Beáta tagja a Magyar Gyógytornászok Társaságának, és működését nyilvántartja az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal.

 

Társaságunk rendelkezik az egészségügyi szolgáltatáshoz az ÁNTSZ működési engedélyével, és az ALLIANZ Hungária Biztosító Zrt. szakmai felelősség biztosításával.

 

GYÓGYTORNA STÚDIÓ:

A STÚDIÓ átmenetileg bezárt, sorry.

2120 Dunakeszi, Meder u. 6.  I/6. (a Barátság úti piac mögött, DUNA AGRIA lakópark)
Telefon: +36-20-451-2011 ,   E-mail: kishajdubea@gmail.com