Grigorij Grabovoj tanfolyam

A Grigorij P. Grabovoj orosz fizikus- matematikus, a világ és az emberiség megmentésének küldetésén dolgozó szakember, aki olyan technológiák fejlesztésével és tanításával foglalkozik, amelyek lehetővé teszik, hogy az emberek képesek legyenek  a saját szervezetükben,  környezetükben, és a világban zajló folyamatokba  felelősségteljes módon bekapcsolódni úgy, hogy tudatuk irányításának segítségével  minden szinten, és minden létező számára a helyreállítás, a normalizálás,  a boldogabb, egészségesebb létezés - azaz a harmónikus pozitív fejlődés irányába hasson.

Az ember valódi fejlődése, tökéletesedése tudatának fejlődésével is jár.

Grigorij P. Grabovoj konkrét technológiái az emberi tudat minőségi fejlesztését segítik és koncentráción alapulnak.

A koncentráció célja a kívánt esemény elérése. Pl. az egészség helyreállítása, a szervezet fejlesztése a világ megismerése szempontjából,stb.

 

GYAKORLÓ ÓRÁK

Ezeken az órákon elméletileg is áttekintjük Grigorij Grabovoj tanításainak alapjait,  a fő hangsúly azonban a gyakorlatban való alkalmazáson van.

Grigorij P. Grabovoj munkáit tanulmányozva meghatározott tudati irányítási módszer kialakítását sajátítjuk el, amely a katasztrófa megelőzés módszere néven lett szabadalmaztatva.

A módszer segítségével megelőzhetőek a szervezetünkben a katasztrófák, amilyennek nem csak a betegségek és a halál számít, hanem bizonyos értelemben maga az öregedés folyamata is. A koncentrációs gyakorlatok  a szervezet folyamatos fiatalítását is fontos célként kezelik, éppúgy mint a körülöttünk levő világ biztonságossá, harmónikussá tételét.

A tanfolyam célja konkrét gyakorlati eredmények elérése.

A gyakorló órák minden héten nyitottak, bármikor kipróbálhatóak.

Várjuk jelentkezésedet az alábbi telefonon: 20/451-2011 Szöllősi Beáta

 

PRK-1U Készülék

Mindenki figyelmébe ajánljuk, Grigorij P. Grabovoj által kifejlesztett koncentráció fejlesztő eszközt, amelynek a jelenlegi helyzetben online is elérhetővé vált egészségügyi profilra hangolt, -örökéletre irányuló koncentrációt fejlesztő speciális változata.

1. Fiatalítás

2. AIDS

3. Rák betegségek

4. Korona vírus

5. Örök élet mindenki számára

A PRK-1U készülék bekapcsolt állapotban képes semlegesíteni a levegőben levő koronavírust 1000m körzetben.

Online elérhető ingyenes változata 25m sugarú körben képes ugyanerre, ugyanakkor a célzott egészségügyi céllal végzett koncentrációt a felsorolt témákban nagyon erőteljesen segíti, sok jegyzőkönyv hitelesít hatékonyságát. A koncentrációt a honlapon leírtak szerint kell végezni. A témában szivesen nyújtok személyes, ingyenes segítséget.

elérhetőség: https://med.grabovoi.tech