Grigorij Grabovoj tanfolyam

BEVEZETŐ ELŐADÁS

Témájának alapja Grigorij Grabovoj A megmentésről és a harmónkus fejlődésről szóló tanítása

Az előadáson szeretnék pár szót szólni arról, hogy ki Grigorij Grabovoj, hiszen fontos tudnunk arról, hogy Ő a saját Tudatán alapuló módszereivel, milyen gyakorlati eredményeket ért el, amelyet eddig meg sem közelítettek a régi módszerek, és melyek közül rengeteget tudósok, és hivatalos szakemberek is dokumentáltak.

Ennek az Új és nagyon hatékony tudománynak az alapja a világ valódi, Isten által teremtett felépítése. Az előadás a Tanításainak olyan legfontosabb alaptételeit tartalmazza, amelyre minden más technika és módszer épül. Ezért ezt az előadást mindenkinek javaslom, aki érdeklődik az Ő módszerei iránt.

A Tanításainak középpontjában az EMBER áll, és az, hogy az emberek, hogyan tudják a helyes tudáson alapuló módszerekkel önmagukat helyreállítani, hogyan tudnak a környezetükben levő embereknek segíteni, és hogyan tudnak hatékonyan részt vállalni akár  olyan kérdésekben, amelyek az egész világot érintik, pl. katasztrófák, háborúk megelőzése. Mindezek a módszerek a cselekvésnek, egy olyan útját mutatják meg, amely semilyen más ember érdekeit nem sérti, és ezen módszerekkel végrehajtott bármilyen tett, csakis pozitív hatást hozhat létre az egész világban.

A továbbiakban minden hónapban, lesz egy-egy adott tanításon alapuló téma, amit átbeszélünk pl. lélek, szellem, tudat, fizikai test, érzések, szeretet, stb... Minden témához kapcsolódnak irányítási módszerek, amelyek vezetett koncentráción alapulnak. De cél az is, hogy ti magatok is idővel ráérezzetek arra, hogy hogyan tudtok magatoknak ilyeneket kialakítani. És természetesen az is cél, hogy valódi eredményeket érhessetek el. Ezért örömmel vesszük visszajelzéseiteket is.

Szeretettel várunk benneteket!

GYAKORLÓ ÓRÁK

Ezeken az órákon elméletileg is áttekintjük Grigorij Grabovoj tanításainak alapjait,  a fő hangsúly azonban a gyakorlatban való alkalmazáson van.

Mikro célok: Olyan, fontos saját célok, amelyeket szeretnénk megvalósítani, létrehozni, megteremteni.

Lehet az bármilyen pozitív cél, úgy az egészséged helyreállítása, mint önmagaddal, a világgal,vagy Istennel való személyes kapcsolatod fejlesztése.

Koncentrálhatsz valamilyen fontos eseményre harmónikus, mindenki számára kedvező megvalósulására.

Célod lehet mások segítése gyógyulásban, vagy egyébb helyzetekben -a családod, munkahelyed vagy akár az országunkat, az emberiséget érintő kérdésekben.

Lehet, hogy új munkát keresel, lakást vagy szeretnél egy társat, barátokat.

Érdemes a  szíved legmélyéből jövő dologra koncentrálnod.

Makrocélok:

Ahhoz,hogy bármilyen célunk megvalósulhasson, szükségünk van arra a világra, amelyben élünk.

Grigorij Grabovoj munkája az emberiség és a Föld megmentésére és harmónikus fejlődésére irányul. Rengetegféle módszerrel dolgozik ezen.

Az egyik ilyen módszer, az emberek teremtő tudatának a fejlesztése, amely nem csak a saját jólétünk kibontakozását, hanem az egész világ harmónikus fejlődését is lehetővé teszi.

Nem pusztán a megmenekülést szolgálhatják ezek a módszerek, hanem egy olyan magas szintre juttathatják el az egész emberiséget, amelyben általánossá válhat a fizikai testünk egészségének  és  fiatalságának a végtelenségig kiterjedő fenntartása, bármilyen betegségből való teljes regenerálása.

Ezért a tudatunk és egészségünk fejlesztésének egyik leghatékonyabb módszere az emberiség, és a Föld örök, boldog létezésére való koncentrálás.

Ha ugyan arra koncentrálunk egyszerre többen, sokszorozódik a koncentráció hatékonysága. 

A gyakorló órák minden héten nyitottak.

Amikor ráérsz és van kedved, fontos célod, vagy csak kipróbálnád, gyere és kapcsolódj be!

Várjuk jelentkezésedet az alábbi telefonon:

20/451-2011

Szöllősi Beáta