BEMER Signal Plus Technológia

Bemer Signal Plus Technológia    Bemer Signal Plus Technológia/zöld készülék/

A terápiában évek óta nagyon sikeresen alkalmazott, frekvencia-spektrumában egyedülállón szélessávú BEMER impulzuson alapul, amely csak a BEMER 3000 készülék-rendszerben kerül alkalmazásra.
A fluxus-sűrűség (intenzitás) meghatározott modulálásával az impulzussorozaton belül sikerült a BEMER impulzus eddig ismert fiziológiai hatásai mellett a vasomotio-t (véredények érfal mozgását) az eddigieknél jelentősen jobban befolyásolni. Érfal mozgásnak az arteriolák és kis artériák átmérőjének ritmikus változásait nevezik, ami fontos szerepet játszik a szöveti vérellátottság javításában.

A BEMER 3000 Signal Plus nyújtotta előnyök  A BEMER Signal Plus nyújtotta előnyök

  • a vasomotio jelentősen nagyobb befolyásolása
  • fokozott hatás a mikrokeringésben, mint a kapilláris vérellátás stb.
  • hosszabban tartó hatások
  • a felhasználó számára további előnyök a teljesítőképesség, a preventív- és terápiai hatásokat illetően

Az érfal mozgás (vasimoto) változása (százalékban) és a lecsengési fázis ábrázolása két percig tartó kezelés után, a BEMER impulzussal és a BEMER 3000 Signal Plus impulzussal.

Bemer diagram

 

Kísérletileg igazolható, hogy a BEMER 3000 Signal Plus a vasomotio optimális stimulációját okozza. Emellett megmaradnak a BEMER-impulzus ismert pozitív hatásai, amelynél a fluxus-sűrűség az alkalmazó személy anyagcsere helyzetének megfelelőn kerül megválasztásra.
A fluxus-sűrűség fentiek szerinti változása az alapjel energiáját gyakorlatilag nem befolyásolja.
A BEMER 3000 Plus impulzus azonos fluxus-sűrűséggel rendelkezik, mint az eddig már bizonyított szélessávú BEMER impulzus.
A BEMER 3000 Signal Plus jel különösen a vérkeringési paraméterek javítására szolgál és egy lehetőség a bevált matrac applikátor (bázisprogram) alkalmazás optimalizálásához. A 2002-2007 között használt BEMER 3000 impulzus az 1 - 10. intenzitás fokozaton a bevált formájában maradt.